Studio The Retro Room


 

 

Studio The Retro Room is een ruime kamer van 25m2, rustig gelegen aan de achterzijde van het pand en heeft een dakterras met veel privacy.

De kamer is ingericht in jaren 70 stijl en heeft een boxspring van 180 x 220 cm. Het bed is opgemaakt met twee losse eenpersoons dekbedden en vier hoofdkussens.

Er is een separate douche, toilet en wastafel met opbergmeubel. En de diverse bad- en doucheproducten kunt u kosteloos gebruiken.

The Retro Room beschikt over Wifi, een televisie en een ventilator.

De ontbijttafel staat bij aankomst al gedekt en er zijn eigen koffie- en theefaciliteiten, een eierkoker en een koelkast in de kitchenette. Bovendien ontvangt u een goed gevulde én gekoelde ontbijtbox met uw eigen ontbijtwensen. Deze opzet geeft de mogelijkheid te ontbijten in alle rust en vrijheid, op het door u gewenste tijdstip.

De kamer wordt rookvrij gehouden. Het is toegestaan om buiten bij de entree op de begane grond overdekt te roken én op het eigen dakterras.

Voor een lijst met de vele faciliteiten klikt u hier.

 

 


 

 

 

 

 

De gastenkamers

welkom

De B&B bestaat uit twee bijzondere kamers. Suite ‘La Chambre Chique’ en Studio ‘The Retro Room’...

Bruidssuite

about us

De huwelijksnacht doorbrengen in luxe en stijl? Door zijn unieke ligging en luxe uitstraling biedt bruidssuite La Chambre Chique een ervaring om samen nooit te vergeten!...

Bereikbaarheid en parkeren

location

Bij de Waagsbrug is gesitueerd in het autoluwe historische centrum. Er zijn goede voorzieningen gemaakt voor parkeren...