Geschiedenis

Een stadswandeling door Leeuwarden

Een Stadswandeling in het centrum van Leeuwarden

 Het startpunt van de Stadswandelingen in Leeuwarden is het Historisch Centrum LeeuwardenHet Historisch Centrum in Leeuwarden, afgekort het HCL, biedt voor toeristen een aantal interessante Stadswandelingen in Leeuwarden. Er zijn zo’n 25 verschillende gevarieerde wandelroutes uitgezet, van historische architectuur, de Mata Hari stadswandeling tot een heuze graffiti wandel- en fietstocht.
Trek de wandelschoenen aan voor een van de leukste historische routes langs eeuwenoude huizen, mooie monumenten en fragmenten uit het Joodse verleden.

Deze wandelingen kunt u als PDF formaat gratis downloaden of kopen aan het loket op de lokatie aan de groene weg.

Stadswandelingen in Leeuwarden met gids

Met gids de stadswandelingen in Leeuwarden beleven!Op aanvraag verzorgen gidsen stadswandelingen voor groepen door de historische binnenstad. De wandeling duurt anderhalf tot twee uur en gaat ondermeer langs het voormalig Stadhouderlijk Hof. De wandeling start in principe bij het Historisch Centrum Leeuwarden aan de Groeneweg. Via deze link kunt u een aanmeldformulier invulllen.

 

Comments are closed.

De gastenkamers

welkom

De B&B bestaat uit twee bijzondere kamers. Suite ‘La Chambre Chique’ en Studio ‘The Retro Room’...

Bruidssuite

about us

De huwelijksnacht doorbrengen in luxe en stijl? Door zijn unieke ligging en luxe uitstraling biedt bruidssuite La Chambre Chique een ervaring om samen nooit te vergeten!...

Bereikbaarheid en parkeren

location

Bij de Waagsbrug is gesitueerd in het autoluwe historische centrum. Er zijn goede voorzieningen gemaakt voor parkeren...