La Chambre Chique

 

 

 

The Retro Room

 

 

 

 

 

 

gang bed&Breakfast bij de waagsbrug leeuwarden

De B&B bestaat uit twee bijzondere kamers. Suite La Chambre Chique en Studio The Retro Room.  De kamers zijn op een unieke wijze ingericht passend bij de uitstraling van de authentieke bouwstijl en tot in detail uitgevoerd aangepakt qua sfeer. Beide kamers zijn gelegen op de tweede etage en via een historisch sierlijke draaitrap te bereiken.

Bij aankomst zijn de bedden royaal opgemaakt en de ontbijttafel staat op beide kamers al gedekt.  En er zijn eigen koffie- en theefaciliteiten, een broodrooster, een eierkoker en een koelkast voorhanden. Bovendien ontvangt u een goed gevulde én gekoelde ontbijtbox met uw eigen ontbijtwensen. Deze opzet geeft de mogelijkheid te ontbijten in alle rust en vrijheid, op het door u gewenste tijdstip.

De kamers worden rookvrij gehouden. Het is toegestaan om buiten bij de entree op de begane grond overdekt te roken én op het eigen dakterras van Studio The Retro Room.

Voor een lijst met de vele faciliteiten klikt u hier.

 

 

 

 

De gastenkamers

welkom

De B&B bestaat uit twee bijzondere kamers. Suite ‘La Chambre Chique’ en Studio ‘The Retro Room’...

Bruidssuite

about us

De huwelijksnacht doorbrengen in luxe en stijl? Door zijn unieke ligging en luxe uitstraling biedt bruidssuite La Chambre Chique een ervaring om samen nooit te vergeten!...

Bereikbaarheid en parkeren

location

Bij de Waagsbrug is gesitueerd in het autoluwe historische centrum. Er zijn goede voorzieningen gemaakt voor parkeren...