Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Bed and Breakfast Bij de Waagsbrug

Als gast bij B&B Bij de Waagsbrug Leeuwarden willen wij u op onze algemene voorwaarden wijzen. 
Bij een overeenkomst voor overnachting gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden welke hieronder zijn beschreven:

Website

De website is met de grootste zorg voor u samengesteld. Er kunnen verschillen zijn tussen de op de website gepresenteerde tekst en/of foto’s en de actuele situatie ten tijde van het bezoek door de gast(en). Er kunnen door de gasten geen rechten worden ontleend aan dergelijke verschillen.

Gast


Een gast is een persoon die een of meerdere overnachting(en) in onze bed and breakfast heeft geboekt. De gast dient zich naar behoren te gedragen en de B&B accommodatie te gebruiken overeenkomstig de door de B&B of de eigenaar/beheerder gegeven redelijke gebruiksinstructies. Wij behouden het recht om de overeenkomst te ontbinden in geval van onbehoorlijk gedrag.

Kamer

De kamers zijn geschikt voor twee personen. Extra slaapplaatsen zijn tegen meerprijs en in overleg mogelijk.

Roken

De Bed en Breakfast is binnenshuis geheel rookvrij. Gasten van The Retro Room kunnen buiten roken op het dakterras. Wanneer er schade aan de kamer is geconstateerd door roken op de kamer wordt een schadevergoeding van 300 Euro in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid en schade

De eigenaar van Bed and Breakfast Bij de Waagsbrug stelt zich niet aansprakelijk voor het verlies, schade of diefstal van uw eigendommen. Schade, vermissing en/of vervuiling gemaakt door onzorgvuldig gebruik van eigendommen van de Bed and Breakfast kan worden verhaalt op de gasten.
 Deze kosten zullen afhankelijk van de schade worden bepaalt, met een minimum van 300 euro.

Beveiliging

Uw kamer kan met een sleutel worden afgesloten. Desondanks adviseren wij waardevolle spullen te melden bij de eigenaren. Deze kunnen in een afgesloten kluis opgeborgen worden.
 Op de 1e verdieping wordt middels een beveiligingscamera willekeurige opnamen gemaakt en tijdelijk opgeslagen ter bescherming van uw en onze eigendommen. De opgeslagen beelden zullen niet gebruikt worden voor een doel anders dan deze. De opgeslagen beelden zullen – behalve bij misbruik – nooit aan derden geleverd worden.

Overmacht

In geval van overmacht, zowel van blijvende als tijdelijke aard, is de B&B gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden of tijdelijk op te schorten zonder dat de gast aanspraak op nakoming en/of schadevergoeding kan doen gelden. 
Onder overmacht wordt onder meer, doch niet uitsluitend verstaan: oorlogsgevaar, oorlog, opstand, molest, stakingen, boycot, storingen in het energiecircuit, in het verkeer of transport, maatregelen van overheidswege, schaarste aan grondstoffen, natuurrampen en voorts alle omstandigheden, buitengewone weersomstandigheden, overlijden van een van eigenaren of naaste familieleden e.d. waaronder gehele of gedeeltelijke nakoming van de overeenkomst naar redelijkheid en billijkheid niet van de B&B kan worden gevergd.

Tarieven

Onze tarieven van de B&B zijn steeds vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Wij behouden het recht de tarieven aan te passen bij evenementen. Dit geldt alleen wanneer er nog niet is geboekt.

Boeken


Wanneer via de email of telefonisch contact de intentie is aangegeven te willen boeken krijgt u een bevestiging. Deze bevestiging van de overeenkomst is de definitieve boeking voor  overnachting.

Annulering

Bij annulering of wijziging tot 30 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht.
Bij annulering of wijziging buiten deze termijn wordt 100% wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht. Als u niet komt opdagen (no-show), wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.

Belastingen en servicekosten


De 1 euro per persoon per nacht toeristenbelasting.
Servicekosten zijn niet van toepassing. 
De tarieven zijn exclusief kosten van een annulering- en/of reisverzekering.

De gastenkamers

welkom

De B&B bestaat uit twee bijzondere kamers. Suite ‘La Chambre Chique’ en Studio ‘The Retro Room’...

Bruidssuite

about us

De huwelijksnacht doorbrengen in luxe en stijl? Door zijn unieke ligging en luxe uitstraling biedt bruidssuite La Chambre Chique een ervaring om samen nooit te vergeten!...

Bereikbaarheid en parkeren

location

Bij de Waagsbrug is gesitueerd in het autoluwe historische centrum. Er zijn goede voorzieningen gemaakt voor parkeren...